Zbog ove aktivnosti smo srećniji i zdraviji

12/01/2017 10:46

Zbog ove aktivnosti smo srećniji i zdraviji

Svi žele da budu zdravi i srećni – zbog čega bi trebalo na različite načine da svakodnevno pokušamo da uradimo nešto lijepo i dobro za sebe.

Jedna od aktivnosti koja nam sigurno može pomoći u namjeri da se osjećamo dobro – i fizički i psihički – jeste da putujemo!

Naravno, ovdje se ne govori o putovanju oko svijeta (ali što da ne ako ste u mogućnosti), već na putovanje u neke pristupačne i dostupne krajeve.

devojka-more-osmeh

U svakom slučaju, nije važno gdje ćete otputovati, već sa kakvim ćemo se iskustvom vratiti sa puta – što će nam svakako donijeti više zadovoljstva i duže nas držati srećnim i zadovoljnim nego da samo istu sumu novca potrošili na neke materijalne stvari, garderobu, nakit i slično.

Razlog za ovo je upravo to što materijalne stvari neko može da nam ukrade, možemo ih izgubiti ili pokvariti, što znači da u jednom momentu mogu nestati – što nas podsvjesno unaprijed rastužuje, dok ono što doživimo na putovanjima ostaje naše zauvijek i gradi nas kao ličnosti, unapređuje i samim tim usrećuje više od bilo čega što možemo posjedovati.

12/01/2017 10:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px