Muzej sladoleda u Njujorku – najslađi muzej na svijetu!

02/08/2016 09:27

Muzej sladoleda u Njujorku – najslađi muzej na svijetu!

U Njujorku je otvoren privremeni muzej koji potpuno opravdano može da nosi titulu najslađeg sa izložbama za koje su svi zainteresovani.

U pitanju je Muzej sladoleda koji će svojim posjetiocima ponuditi jestive balone, čokoladne dvorane, pa čak i plivanje u bazenu koji je pun jestivih ukrasa za kolače.

Ideja za ovaj muzej pripada 24-godišnjem Merilisu Banu, kome je ovo dugogodišnja želja.

Muzej se sastoji od čest soba, a tura razgledanja počinje besplatnim sladoledom, da bi se nastavila obilaskom prostorije koja je ispunjena jestivim balonima.

Međutim, najveća atrakcija je veliki bazen napunjen 11.000 funti vrijednim raznobojnim jestivim ukrasima za kolače, a pored bazena postoji upozorenje koje kaže: “Zamislite želju i zaronite na sopstveni rizik. Upozorenje: Može izazvati spontanu sreću”.

Čokoladna dvorana, koja je takođe nalazi u Muzeju, ima fontanu sa čokoladom, čokoladu, zrna kakaoa po podu…

Obilazak ovog muzeja završava se na igralištu gdje se nalazi ljuljaška u obliku sladoled i sladoled sendvič ljuljaška za dvoje.

Na žalost, Muzej sladoleda će raditi samo do 31. avgusta, a ulaz je slobodan u periodu od 11 do 15 časova, nakon čega ulaz košta 18 dolaza za jednu ili 30 dolara za dvije osobe.

Pogledajte kako izgledaju slatki ekponati u Muzeju sladoleda:

02/08/2016 09:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px