Masovna tuča učenika u Banjaluci i Tesliću

30/01/2019 11:29

Masovna tuča učenika u Banjaluci i Tesliću

Tri maloljetnika povrijeđena su u tučama koje su se prošle sedmice odigrale u osnovnim školama u Banjaluci i Tesliću.

Naime, dogovorena je masovna tuča 11 maloljetnika ispred banjalučke osnovne škole “Ivo Andrić”, koja se dogodila u petak usred dana, a u njoj je pretučen petnaestogodišnji učenik osnovne škole “Miloš Crnjanski”.

Prema “Nezavisnim novinama” putem Instagrama dogovorena je tuča između jednog maloljetnika iz škole “Ivo Andrić” i pretučenog učenika devetog razreda osnovne škole “Miloš Crnjanski”. Njima se tokom sukoba kod škole nakon završetka prve smjene pridružilo još devet maloljetnika.

Prema riječima Željke Opačić, direktorke ove škole, koju je ovaj slučaj šokirao, u tuči je učestvovalo sedam đaka iz ove škole koji pohađaju sedmi, osmi i deveti razred, kao i tri srednjoškolca te pretučeni učenik škole “Miloš Crnjanski”, a ko zna šta bi se desilo da nije naišao nastavnik koji ih je prekinuo.

“Svi smo u šoku od petka. Ne znam ni kako smo ispratili školsku slavu jer se sve to desilo usred dana na ulazu u školu. Svi smo bili u školi i niko od djece nije prijavio niti reagovao, a svi su znali. Zamislite, nisu se nimalo ustručavali, a nisu bili u nekom ćošku ili mraku, već na ulazu u školu. Sam Bog je poslao nastavnika da ih rastavi”, kaže Opačićeva.

Izvor: mondo.rs

30/01/2019 11:29

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px