Stipendije za studente Master studija “Islamic Banking”

29/09/2016 13:19

Stipendije za studente Master studija “Islamic Banking”

Studenti koji žele upisati Master studij “Islamic banking” mogu se prijaviti na Konkurs za dodjelu stipendija koji su raspisali BBI Banka i Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu.

Master studij “Islamic banking” realizira Ekonomski fakultet u Sarajevu u saradnji sa University of Bolton iz Velike Britanije i BBI akademijom.

Studij je na engleskom jeziku, traje dvije godine, a po uspješnom završetku studentima će biti dodijeljena dvojna diploma Univerziteta u Sarajevu i University of Bolton iz Velike Britanije.

Pravo na stipendiju imaju studenti iz Bosne i Hercegovine koji se upišu na master studije u oblasti islamskog bankarstva na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu (master studij organiziran u partnerstvu sa Univerzitetom u Boltonu iz Velike Britanije i BBI Academy).

Iznos stipendije će biti između 30% i 60% školarine. Za ostatak iznosa, studenti će biti u mogućnosti da se prijave za aranžmane finansiranja obrazovanja BBI banke. Studenti koji primaju stipendiju dužni su da izvršavaju svoje akademske obaveze na vrijeme.

Izvor: Studomat

29/09/2016 13:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px