Soft Skills Academy Sarajevo – besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina

31/01/2019 16:02

Soft Skills Academy Sarajevo – besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru.

Ova radionica je izuzetno bitan događaj za studente jer izlazi iz okvira postojećeg obrazovnog sistema u BiH, pružajući im ono što ne mogu naučiti na fakultetu.

EESTEC (engl. Electrical Engineering STudents’ European assoCiation – EESTEC) je evropsko udruženje studenata elektrotehnike. Kao jedan od respektabilnijih i aktivnijih lokalnih komiteta u sklopu EESTEC Internationala, LC Sarajevo može se pohvaliti velikim brojem organiziranih projekata kako na lokalnom nivou tako i na internacionalnom.

EESTEC se trudi svake godine da organizira što veći broj visokokvalitetnih projekata koji studentima pomažu da razviju svoje društvene i profesionalne sposobnosti, ali i da upoznaju studente i ugledne poslovne ljude iz cijele Evrope.

EESTEC LC Sarajevo po sedmi put organizira Soft Skills Academy Sarajevo koja će se održati od 8. do 10. marta 2019. godine. Iz godine u godinu projekat privlači veliku pažnju i interes velikog broja studenata, što je više nego dovoljan razlog da se tradicija nastavi i ove godine.

Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta u Sarajevu, a 40 odabranih će imati priliku da prisustvuje treninzima. Treninge će držati certificirani EESTEC treneri.

Prijave su otvorene do 19. februara 2019. godine OVDE.

Izvor: http://www.unsa.ba

31/01/2019 16:02

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px