Back to homepage

Poreska akademija – Bijeljina

poreska akademija bijeljina logo

Adresa: Pavlovića put 76, Bijeljina
Telefon: 055/231-101
Website: www.pa.spu.ba
Email: info@spu.ba

Poreska akademija u Bijeljini pripada Univerzitetu “Slobomir P”. Nastava se odvija u 2 ciklusa. Studentima je na raspolaganju smjer Poresko-finansijska analiza. Nastava se odvija po principima Bolonjske deklaracije.

SMJEROVI

OSNOVNE STUDIJE (3 i 4 godine)

  • Poresko-finansijska analiza

MASTER STUDIJE (1 godina)

  • Poresko-finansijska analiza

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo na polaganje prijemnog ispita stiču svi kandidati sa završenom četvorogodišnjom srednjom školom. Rangiranje se vrši na osnovu uspjeha u srednjoj školi i rezultata prijemnog ispita.

🎓Konkurs za upis 2019/2020 >>>

Prijemni ispit za Poresku akademiju u Bijeljini se sastoji iz dva dijela: testa opšte informisanosti i intervjua/razgovora sa članom Komisije za upis. Test opšte informisanosti sadrži osnovna pitanja iz konkretne oblasti za koju se budući student želi školovati. Cilj intervjua/razgovora jeste da se utvrdi stepen zainteresovanosti i motivisanosti kandidata za studiranje, kao pretpostavka uspješnog studiranja na nekom od fakulteta Slobomir P Univerziteta.

Prijemni ispit se sastoji od 20 pitanja, gdje svako pitanje nosi tri (3) boda – ukupno 60 bodova. Preostalih 40 bodova se odnosi na uspjeh u srednjoj školi.

Godišnja školarina na Poreskoj akademiji iznosi 3.000,00 KM.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavjestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px