Back to homepage

Fakultet za ekologiju – Banja Luka

Adresa: Jovana Dučića 23a, Banja Lukauniverzitet za poslovne studije banja luka
Telefon: 051/248-300
Website: univerzitetps.com
Email: studentskasluzba@univerzitetps.com

Fakultet za ekologiju u Banjoj Luci, Univerziteta za poslovne studije, obrazuje studente na dva ciklusa studija. Na prvom ciklusu studija studenti se obrazuju na trogodišnjem ili četvorogodišnjem studijskom programu Ekologija. Na drugom ciklusu studenti se obrazuju na studijskom programu Ekologija u trajanju od jedne godine.

Osnovni cilj fakulteta je obrazovanje kadrova sa naučnim i stručnim znanjima, spremnih da odgovore svim problemima u oblasti zaštite životne sredine. Diplomirani studenti svoja znanja će moći da primjenjuju u okviru proizvodnih djelatnosti, laboratorijskih kontrola, kroz rad inspekcijskih službi itd.

SMJEROVI

OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE (3 i 4 godine)

  • Ekologija (3 godine)
  • Ekologija (4 godine)

MASTER AKADEMSKE STUDIJE (1 godina)

  • Ekologija

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Prijemni ispit na Fakultetu za ekologiju u Banjoj Luci, mogu polagati svi kandidati sa završenom četvorogodišnjom srednjom školom. Na fakultetu je omogućen rad preliminarnih testova kako bi kandidati spremniji dočekali prijemni ispit.

🎓Konkurs za upis 2019/2020 >>>

Školarina je ista za studente koji nastavu pohađaju u Banjoj Luci i za studente koji nastavu pohađaju u Istočnom Sarajevu i ona iznosi 2500km.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavjestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px