Back to homepage

Fakultet pravnih nauka – Banja Luka

Adresa: Jovana Dučića 23a, Banja Lukauniverzitet za poslovne studije banja luka
Telefon: 051/248-300
Website: univerzitetps.com
Email: studentskasluzba@univerzitetps.com

Fakultet pravnih nauka u Banjoj Luci, Univerziteta za poslovne studije, obrazuje studente na dva ciklusa studija. U prvom ciklusu studije traju 3 ili 4 godine u zavisnosti od odabranog smjera, dok na drugom ciklusu studije traju godinu dana.

Fakultet je počeo sa radom školske 2011/2012. godine sa osnovnim ciljem obrazovanja kadrova u oblasti pravnih nauka. Budući diplomirani pravnici biće osposobljeni za potpuno ravnopravan status u konkurenciјi drugih pravnih kadrova u okruženju, sa mogućnošću polaganja pravosudnog ispita.

SMJEROVI

OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE (3 i 4 godine)

  • Pravne nauke (4 godine)
  • Pravo evropske unije (3 godine)

MASTER AKADEMSKE STUDIJE (1 godina)

  • Pravne nauke

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Prijemni ispit na Fakultetu pravnih nauka u Banjoj Luci, mogu polagati svi kandidati sa završenom srednjom školom u trajanju od 4 godine. Na fakultetu je omogućen rad preliminarnih testova kako bi kandidati provjerili svoje znanje pred prijemni ispit.

🎓Konkurs za upis 2019/2020 >>>

Školarina za studente koji nastavu pohađaju u Banjoj Luci iznosi 2000KM, dok je školarina za studente u Istočnom Sarajevu 2500KM.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavjestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px