Stiže AirSelfi – džepni dron za selfie

25/11/2016 17:48

Stiže AirSelfi – džepni dron za selfie

Fotografisanje i snimanje dronovima popularno je već neko vrijeme, ali ne i dostupno baš svakome. Upravo ovo bi uskoro moglo da se promjeni!

Naime, kompanija AirSelfie Holdings napravila je malo dron za selfie fotografije koji bi mogli da koriste svi kojima je upravo ovakav uređaj potreban.

Na ovom dronu se nalazi kamera od pet megapiksela koja može da bilježi HD videozapise, a uz njega dolazi i SD kartica od 4 GB.

Ono što je čini posebno lakom za svakodnevnu upotrebu jeste upravo veličina, odnosno težina – jer je teška samo 52 grama, ože da se nosi ispod poklopca pametnog telefona, a upravlja se uz pomoć virtuelnog džojstika na telefonu, a može da leti vertikalno tri minuta na visini do 20 metara.

AirSelfie je kompatibilan sa pametnim telefonima kao što su iPhone 6, 7 i 7 Plus, Samsung Galaxy S7, Edge, Huawei P9 i Google Pixel.

Kada napravite fotografiju ili željeni video snimak, dron će vam sletjeti u ruke, a materijal koji se zabaležili putem Wi-Fi mreže će se prenijeti na telefon odakle ćete lako moći da ga podijelite na društvenim mrežama.

Za sada ovaj dron može da se u pretprodaji kupi na sajtu Kickstarter, a prvih 1.000 kupaca će imati priliku da iskoristi popust i plati AirSelfie po cijeni od 199 dolara, dok će maloprodajna cijena iznositi 300 dolara.

Prvih 3.000 uređaja će se naći u redovnoj prodaji u martu 2017. godini.

Pogledajte kako izgleda i radi AirSelfie:

25/11/2016 17:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px