Pripazite: Ovo je lažni “pregled godine” na Facebook-u!

14/12/2016 15:28

Pripazite: Ovo je lažni “pregled godine” na Facebook-u!

Bliži se kraj godine, pa je tim povodom Facebook odlučio da svoje korisnike obraduje zanimljivijim videom koji će pokazati kako je izgledala godina na vašem profilu na ovoj društvenoj mreži.

Upravo zato što je ovo veoma popularna opcija na koju su kliknuli mnogi korisnici Facebook-a, pogodna je i za podmetanje lažnih “pregleda godine”, zbog čega bi trebalo obratiti pažnju i raspoznati koja opcija je prava, a koja služi kao mamac.

Kao i prethodnih godina, Facebook nam nudi da pogledamo kratak video u kom je prikazana godina koja je uskoro za nama – iz ugla ove društvene mreže – a koji je sastavljen iz objava i fotografija koje smo “kačili” na svoj profil.

Međutim, kad poželite da pogledate svoj “pregled godine” ako se pojavi zahtjev da lajkujete neku stranicu, da podijelite objavu ili komentar prije toga – znajte da ste nabasali na lažni “Year in Review”.

Kako biste bili sigurni da niste pogriješili i da nećete ostaviti neke svoje podatke ko zna kome kako biste pogledali ovaj zanimljiv video – potrebno je da odete na facebook.com/yearinriview2016, mada će vam to Facebook vjerovatno i sam ponuditi (ako nije do sada).

14/12/2016 15:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px