Aplikacija za “isprobavanje” tetovaža

22/06/2016 09:47

Aplikacija za “isprobavanje” tetovaža

Ako ste nekad razmišljali o tetoviranju, ali niste bili sigurni kako će to vama da stoji – ovaj problem više ne morate imati. Sada postoji aplikacija koja vam pomaže da “isprobate” tetovažu.

Aplikacija pod nazivom InkHunter pomaže svima koji još nisu sigurni da li da se tetoviraju – da vide kako bi im željena tetovaža stajala na tijelu – kako se kasnije ne bi kajali što su to uradili.

S obzirom na to da tetovaže više nisu tabu tema i da ih ima sve veći broj ljudi, ova aplikacija može biti veoma korisna mnogima.

InkHunter korisnicima omogućava da nacrtaju željenu tetovažu i pogledaju kako će ona izgledati na njihovoj koži. Pored nacrtanih tetovaža, aplikacija nudi i niz preporučenih oblika – vukovi, hobotnice i stare maksime.

Kako funkcioniše InkHunter?

Ako želite da koristite InkHunter kako biste vidjeli kako će vam stojati neka tetovaža, potrevno je za početak da olovkom obilježite lokaciju na tijelu gdje želite da imate tetovažu.

Nakon obilježavanja mjesta na koži koje biste tetovirali, uključite aplikaciju i telefon približite tom mjestu na tijelu.

Tada će program dizajnirati ili ubaciti dizajn željene tetovaže i na taj način vam pomoći da vidite da li je to pravo mjesto za tetovažu i da li je ta tetovaža ona koju želite da imate na svom tijelu.

InkHunter se može preuzeti besplatno, a dizajnirana je za iPhone i iPad.

22/06/2016 09:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px