Poziv za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja

08/02/2019 14:11

Poziv za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja

Kroz Inkubator, YEP i Kanton Sarajevo učesnicima osiguravaju podršku u jačanju ličnih preduzetničkih kapaciteta.

Kanton Sarajevo, Univerzitet u Sarajevu, uz podršku Ekonomskog instituta Sarajevo, i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizuje uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresovane studente prvog, drugog i trećeg ciklusa studija, kao i nezaposlene osobe sa diplomom Univerziteta u Sarajevu registrovane na Službi za zapošljavanje Kantona Sarajevo da se prijave za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i Kanton Sarajevo učesnicima osiguravaju podršku u jačanju ličnih preduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registraciji i razvoju biznisa.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje biznise predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu biće ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim za to identificira potreba.

Prijave za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja je moguće predati do 25. 02. 2019. godine do 16:00 sati, i to elektronskim putem na e-mail: info@eis.ba.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja vezano za učešće u ovom javnom pozivu, možete se obratiti na naprijed navedeni e-mail, kao i na kontakt telefon broj: 033 550 400, svaki radni dan u periodu od 8:00 – 16:00 sati.

Izvor: www.unsa.ba

08/02/2019 14:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px