Dan otvorenih vrata Muzičke akademije: Budi student na jedan dan

26/03/2019 11:09

Dan otvorenih vrata Muzičke akademije: Budi student na jedan dan

Za učenike i nastavnike srednjih muzičkih/glazbenih škola iz FBiH organizovan je „Dan otvorenih vrata Muzičke akademije: Budi student na jedan dan“.

U srijedu 27. 3. 2019. godine. posjetite Muzičku akademiju, posebno učenici zainteresirani za nastavak školovanja na Muzičkoj akademiji i njihove nastavnike, i to od 10 do 15 časova.

Planirani su susrete nastavnika i studenata Akademije sa zainteresiranim učenicima i nastavnicima za predmete: kompozicija, dirigovanje, solo pjevanje, klavir, udaraljke, violina, viola, violončelo, gitara, klarinet, flauta, truba, harmonika, muzikologija, etnomuzikologija, solfeggio, harmonija, kontrapunkt i analiza muzičkih oblika. Ukoliko postoje kandidati zainteresirani za neki instrument ili predmet izvan ponuđenog spiska, molimo da nas kontaktirate radi dogovora.

Potvrdite dolazak na  na faks 033/444-896 ili na e-mail centarzamuzedu@mas.unsa.ba kao i za koje predmete i instrumente ste zainteresirani, broj učenika i nastavnika i iz koje škole dolazite radi lakše organizacije.

Izvor: www.unsa.ba

26/03/2019 11:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px