10. regionalni Sajam poslovnih ideja

28/07/2017 14:32

10. regionalni Sajam poslovnih ideja

Otvoren je poziv za učestvovanje na takmičenju za najbolje poslovne ideje koje se organizuje u okviru projekta “Mladi preduzetnici za društvene promjene”.

Naučite kako se piše poslovni plan i procijenite svoju poslovnu ideju uz savjetodavnu podršku Poslovnog savjetovališta Udruženja „Prijatelji Srebrenice.“ Najuspješniji polaznici treninga imaće priliku da predstave svoje poslovne ideje na X regionalnom Sajmu poslovnih ideja.

Za najperspektivnije poslovne ideje predstavljene na Sajmu obezbjeđena su grant i beskamatna kreditna sredstva, sa rokom otplate do tri godine, kao i nagrade.

Prijave su otvorene za mlade sa područja opština Srebrenica, Bratunac, Milići, Vlasenica i grada Zvornika, starosti od 18 do 35 godina.

Prvi presjek broja prijava za učešće na X Sajmu poslovnih ideja je napravljen 20. maja. Javni poziv za učešće na Sajmu poslovnih ideja je stalno otvoren. Naredni presjek broja prijava će biti napravljen 29. jula, a poslije tog termina zainteresovani će moći da se prijave za učešće na XI Sajmu poslovnih ideja.

Aplikacioni obrazac možete preuzeti OVDJE.

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 056/440-165 i putem maila: office@prijateljisrebrenice.org.

28/07/2017 14:32

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

ITEP300x250px